De Rijksakademie is een bakermat van nieuwe ontwikkelingen en vooruitstrevende kunst. Al meer dan 150 jaar brengen wij uitdagende en getalenteerde kunstenaars samen die aan de wieg staan van nieuwe kunstvormen en stromingen. Het zijn de onbekende talenten van nu, die uitgroeien tot de groten van morgen.

Steun de Rijksakademie en raak betrokken bij deze nieuwe generatie kunstenaars.

Programma ondersteuning

Dankzij fondsen, bedrijven en particulieren kan de Rijksakademie innoveren en een groter publiek bereiken. Onze programmapartners spelen een doorslaggevende rol in de ontwikkeling van nieuwe artistieke en publieke activiteiten. Zo maken zij de organisatie van de jaarlijkse Open Studios mogelijk, alsmede het educatieve programma Art Mediation, de publieke lezingen en de ontwikkelingen van de technische werkplaatsen.

Ammodo is hoofdpartner van de Rijksakademie en steunt Rijksakademie Exchange. Dit programma is gericht op uitwisseling tussen kunstenaars, experts uit andere gebieden, collectieven en publiek door middel van advisorschappen, guest-residencies, workshops en lezingen en een publieksprogramma. Het vormt een van de belangrijkste componenten van de residency, die wij met steun van Ammodo verder kunnen ontwikkelen.

Wil je bijdragen aan een van onze innovatieve programma’s of de Open Studios? Neem dan contact op met María Virto Marcilla, Manager Development, of vul dit contactformulier in.