De Rijksakademie is een bakermat van nieuwe ontwikkelingen en vooruitstrevende kunst. Al meer dan 150 jaar brengen wij uitdagende en getalenteerde kunstenaars samen die aan de wieg staan van nieuwe kunstvormen en stromingen. Het zijn de onbekende talenten van nu, die uitgroeien tot de groten van morgen.

Steun de Rijksakademie en raak betrokken bij deze nieuwe generatie kunstenaars.

Nalaten

Een van de mooiste manieren om aan de kunst van de toekomst bij te dragen is door een schenking te plannen voor later en nú al betrokken te raken. Zo draag je bij aan de toekomst van de Rijksakademie, en zorg je ervoor dat kunstenaars van over de hele wereld kunnen blijven komen om die volgende stap in hun carrière te maken.

Dat kan op verschillende manieren: door de Rijksakademie op te nemen in het testament, een legaat op te nemen voor de Rijksakademie of bij leven een gift te doen of een Fonds op Naam op te richten.

Wij gaan graag met je in gesprek. Om meer te weten te komen over nalaten, neem contact op met María Virto Marcilla, Manager Development, of vul dit contactformulier in. Vanzelfsprekend wordt alle informatie in vertrouwen behandeld.